18 september 2011

Skriv ut, ta med

Några viktiga grejor att göra, planera samt tänka på:

– Till på tisdag den 20:e, skriv ut alla uppgifter (1-3) som du har gjort. Skriv ut på A3, oskalat. Ha med utskrifterna på ritsalen.
– Torsdagen den 29:e september är det genomgång på förmiddagen. Allt ska vara klart och utskrivet då.
– Examinationen av moment 1 (moment 2 kommer första veckan i januari) sker på torsdagen den 29:e september.
– Revidera därför era ritningar när ni känner att det brister. Ritningarna bedöms på hur bearbetade de är, hur de lyckas förmedla tredimensionalitet i 2D, vilken teknisk nivå de har. Utöver det krävs också följande: alla ritningar ska vara uppladdade till servern (k:), de ska vara rätt namngivna (se här), de ska vara skurna i rätt format (297 x 297 mm), samt de PDF:er som läggs upp på K: ska också var i rätt format (297 x 297 mm), de ska också vara svartvita.
– En upprepning: ritningar kommer vid examinationen att bedömas som de ser ut. Är de skrynkliga, otydliga linjer, låg toner i laserskrivaren vid utskriftstillfället - et cetera - kommer det tas med i bedömningen. Tänk på er ritning som en fysisk grej, ett objekt. Den ska uppfylla - givetvis - vissa tekniska krav, men tänk också på den som ett estetiskt objekt, som givetvis fyller kursens lite småsnäva krav.

Planera inlämningen. Kolla i era redan inlämnade uppgifter. Rätta till namn, format och linjetjocklekar som inte funkar bra i utskrift i god tid.
.....................................................................
Totalt ingår 5 uppgifter i Moment 1:

1. Fysisk modell till 3D: 2 sidor
2. Artikulation: 3 sidor
3. Manipulation A: 2 sidor
4. Manipulation B: 2 sidor [presenteras tisdag 20:e]
5. En ritning: 2-3 sidor [presenteras torsdag 22:a]

.....................................................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar